Pamut vagy gyapjú fehérnemű? Ez itt a kérdés!

Sokszor merül fel benned a kérdés, hogy milyen anyagból készül a legjobb fehérnemű? Pamut vagy gyapjú lenne a jobb döntés az egyes évszakokra?
Pamut vagy gyapjú fehérnemű? Ez itt a kérdés!

Ebben a cikkben segítünk döntésre jutni, eláruljuk, hogy melyik típusnak milyen előnyei vannak. Emellett kitérünk arra, hogy a Brubeck fehérneműk férfiaknak webshopból is beszerezhető, ami nagyban megkönnyíti a vásárlás folyamatát.

Milyen anyagból készüljön a fehérnemű?

Mindenképpen természetes anyagból. Napjainkban mindent műanyagból, műszálból készítünk, egyre jobban visszahúzódik a természetes anyagok felhasználása, pedig mindig a pamutból készült fehérneműket tartották a legegészségesebbnek.

Mostanában azonban viszonylag kevés fehérneműt találunk, ami ebből anyagból készül. A Brubeck webáruházban azonban máig rendelhetünk pamut alsóneműt. A Comfort Cotton kollekciónak köszönhetően ugyanis végre lehetőségünk van hozzájutni természetes anyagból készült termékhez.

Ez a kollekció a mindennapok kényelmére tervezett termoaktiv alsóruha, a vásárló maximális kényelmét hivatott biztosítani, hiszen nem csúszkál, nem vág be, fazonja, anyaga, kidolgozása is ezt a cél szolgálja. Anyagát tekintve a legjobb minőségű pamut anyagot kombinálták technikai fonallal, ami szintén kiváló minőségű, és a sportruházathoz hasonlóan, ugyanazzal a technológiával gyártják.

A fehérneműk gyártásához kiváló minőségű, hosszú szálú, könnyű és puha pamutot használnak fel az extra kényelem érdekében. Nedvesség-elvezető, lélegző, sima felületű kötöttáru. Anyaga rendkívül rugalmas, nem okoz irritációt, nem dörzsöli ki a bőrt, illeszkedik a testhez. A gumira, latexre érzékenyek is hordhatják, mert a bőrrel közvetlenül nem érintkezik. Az új fejlesztésű fonal biztosítja, hogy megtartsa a formáját mosás és viselés közben is, és strapabíró legyen.

Gyapjú alapanyag

A másik kedvelt fehérnemű anyag, ami a természetes anyagok körében megtalálható az a gyapjú. A Brubeck webáruház gyapjú alapú fehérnemű kollekcióját az Active Wool termékek teszik ki.

Ezek első osztályú gyapjúból készülnek, amit a svájci Schoeller cég dolgoz fel a gyár számára. Ausztrál merinói gyapjúból a legmodernebb technológiával. A merinói gyapjú szálhoz minőségi technikai szálakat kevernek, ezzel biztosítva a prémium minőséget.

A kötött árukat termoaktiv, kétrétegű seamless kötéssel gyártják, anyaga vékony és könnyű, éppen ezért kitűnő a hőszabályozó képessége. Mivel fehérneműről van szó, fontos, hogy ne szúrjon, ne irritálja a bőrt, puha és kényelmes legyen. Ennek a kényelmi igénynek maximálisan megfelelnek ezek a fehérneműk. Antiallergén, antibakteriális, jól szellőzik, és a nedvességet gyorsan elvezetik. Kellemes, rugalmas, formatartó textil. Sportoláshoz, főleg a téli aktív szabadidős tevékenységekhez ajánljuk.

Miért jó a pamut és a gyapjú?

Mert ezek fenntartható és környezetbarát anyagok. A készítésük során betartva a környezetvédelmi követeléseket, igyekeznek tartós és sokáig használható termékeket gyártani.

A textiliparban elérhető legmodernebb technológiával, kiváló minőségű anyagokból, bőrbarát, antiallergén ruházatot készítenek, ügyelve arra, hogy a magas minőségű termékek a vásárlók maximális kényelmi igényét kielégítse.

Összegezve

Elmondhatjuk, hogy akár pamut, akár gyapjú fehérneműt használhatunk, hiszen mindkettő természetes anyagból készült és az emberi test számára ezek a legegészségesebb változatok. A különbség köztük annyi, hogy míg a pamut alapú fehérneműt inkább az enyhébb időben, addig a gyapjú anyagból készült fehérneműt főként a hidegebb körülmények között ajánlott használni.

Kapcsolódó cikkek

Mi az, ami nem hiányozhat egy férfi ruhatárából?

Mi az, ami nem hiányozhat egy férfi ruhatárából?

Bár tény, hogy a vásárlással kapcsolatos viccek és a gardróbokról szóló mókás megjegyzések rendszerint a hölgyeknek szólnak, ám nem mehetünk el szó nélkül a férfiak ruhatára mellett sem.

Felfrissítenéd ruhatáradat? Ezeket szerezd be mindenképp!

Felfrissítenéd ruhatáradat? Ezeket szerezd be mindenképp!

A frissesség tavaszi lehelete lassan behatolna a ruhatáradba is? Nagy gardróbszellőztetésbe kezdenél?

A férfi alsóneműk bűvöletében

A férfi alsóneműk bűvöletében

A férfiaknak is nagyon remek és igényes pizsamák, alsóneműk és zoknik készülnek.