Ez a pohár az, amire minden whisky rajongónak szüksége van az életben

Az első szabály, amit jó ha megtanulsz: egy sima üvegpohárból egyáltalán nem olyan élmény kortyolgatni egy jó whiskyt.
Ez a legtökéletesebb whisky pohár

Bár szokták mondani, hogy a lényeg úgyis az alkohol, de mindenki tudja (főleg a szakértők), hogy a whisky annyira különleges ital, hogy meg kell adni a módját annak is, hogy miből is fogyasztjuk el. És miért ne lehetne ezt a legjobb pohárban megtenni?

Szerencsére a whiskyszeretők tudják, hogy vannak különleges üvegpoharak, amikből ez a finom aranybarna ital kortyolgatása igazi luxus élménnyé emeli az alkoholfogyasztás élményt.

A Norlan cég által forgalmazott üvegpoharak pontosan a fenti élményt biztosítják. Az üvegpohár kialakítása elősegíti, hogy jobban érezzük az ital aromáit kóstolás közben, mert sokkal jobban megnöveli az érzékszerveink élményét. De tényleg! Kihozza a fűszereket, az ízeket, így biztos, hogy nem fog az az élmény érni, hogy az alkohol erősségét érzed, miközben ebből kortyolgatod mondjuk a scotch whiskydet.

A Norlan poharak a világ legjobbjai, ezt többen igazolták már, hivatásos kóstolók, blenderek, és laikusok is, akikkel elvégezték a sima pohárból ivás és a Norlan üvegpoharakból ivás tesztjét. Az üvegpohár kialakítása egyébként nagyon praktikus, mert vastag, így a kezünkből származó hő nem melegíti fel a whiskyt, és nem olvasztja fel a jeget sem az italban.

Egy másik bónusz az az a pohárban, hogy úgy csiszolták, hogy különleges formát hozzon létre, amikor beletöltjük az italt. Amellett, hogy tökéletes ízélményt ad, még jól is mutat egy házibuliban, ha ebben szolgálod fel a whiskyt. Kell ennél több egy pohárnak?

Két poharat nagyjából 50 dollárért (kb 14 ezer forintért) szerezhetsz be az Amazonról. Tökéletes ajándék a whisky kedvelő barátoknak!

Kapcsolódó cikkek

Kutatás: vonzó férfiak

Egy kutatás, ami kimutatta, hogy mitől vonzó egy férfi

A nők kedvelik a vonzó férfiakat. De mitől is válik vonzóvá egy férfi? A cikkben egy kutatásról számolunk be.

Egyszerű receptek férfiaknak

Néhány egyszerű recept férfiaknak

Ezeket a recepteket még egy férfi is könnyedén el tudja készíteni.

5 hétköznapi szokás, ami növeli a depresszió kockázatát

5 hétköznapi szokás, ami növeli a depresszió kockázatát

A mentális egészség nem vicc, éppen ezért kell ezzel is legalább olyan intenzitással foglalkozni, ahogy a testeddel.