Ilyen apatípusokra számíthat az udvarló

Egy apa számára a legfontosabb kincs a kislánya. És ahogy ez a kislány lassan felnőtté válik, az apuka kénytelen lesz udvarlókat is fogadni a házában. Az udvarlóknak azonban itt egy kis segítség, hogy mégis milyen "apatípusokra" készülhetnek, ha először lépnek be szerelmük családi házába.
Apatípusok a filmekből

Egy fiú, vagy férfi számára talán a legnagyobb izgalom az, amikor először mutatkozik be párja szüleinek. Általában főként az apáktól lehet ilyenkor tartani, hiszen ők hősiesen védelmezik az örökké pici lányukat.

Szerencsére manapság rengeteg film létezik, ami hasonló témákat boncolgat, illetve bemutat különböző apatípusokat, akik a valóságban is léteznek. Jó esetben egy kedves és barátságos apósjelöltet foghat ki az udvarló, kellemetlenebb esetben viszont egy hősiesen védelmező apatigrist. Utóbbi esetben szelídítésre van szükség, de lássuk mégis, hogy hogyan nézhetnek ki az apák, amikor lányuk új párjával először találkoznak.

Ned Stark - Trónok harca

Az apa fegyelmezett és komoly, mégis igazságos és korrekt. Amíg a lányával jól bánnak, amíg ő boldog és vidám, addig minden rendben, de jaj annak, aki megbántja a kislányát!

Bryan Mills - Elrabolva

Az egyik legtipikusabb apatípus. Távolságtartó és rideg, semmi kedve megismerni lánya kiszemeltjét, ha ez mégis megtörténik, akkor jobb vigyázni! Élete árán is harcol ugyanis a családjáért, nem válogat az eszközökben, ilyen esetben tehát jobb, ha minden téren rendes a lánnyal és persze az apával is az újdonsült udvarló. Azért van jó oldala is ennek a típusnak... hosszú idő, de ha elnyertétek a bizalmát, onnantól családtagként kezel majd titeket is (persze kellő távolságtartással és komolysággal).

George Banks - Az örömapa

A filmben nagyon vicces dolgok történnek, valójában azonban egy nagyon is reális problémát mutatnak be. Az elengedés, ami nagyon sok apa számára a legnehezebb, ebben a filmben alapvetés. Ha egy ilyen apósjelöltet fogtok ki, bizonyára lesznek kellemetlen szituációk és több időnek kell majd eltelnie, hogy szerelmeteket teljes megnyugvással 'átadja' nektek, de semmi ok az aggodalomra, előbb-utóbb ez is meg fog történni.

Harry Stamper - Armageddon

Ilyen talán tényleg csak a filmekben létezik, itt pedig némi túlzással is, de azért reméljük, hogy képletesen mégis beszélhetünk olyan apákról, akik lányuk boldogsága érdekében még saját életüket is képesek lennének feláldozni. Azért kedves udvarló férfiak...ne erre számítsatok elsősorban, amikor párotok apjához készültök látogatóba!

Cal Weaver - Örült, dilis, szerelem

Ez remélhetőleg ismét egy szélsőséges példa a filmtörténetből, de valószínűleg ilyen is létezik. Amikor kiderül, hogy a főszereplő legjobb barátja - aki főképp a csajozásra, tivornyákra tanítja Cal-t - összejött, és szerelmes is annak a lányába, egy hatalmas verekedés kezdődik. Jobb tehát a félreértéseket idejében kezelni, hogy még véletlenül se fajuljon idáig a dolog.

Kapcsolódó cikkek

6 tipp az immunrendszer egészségéért

6 tipp az immunrendszer egészségéért

Nem is gondolnánk, néhány egyszerű tevékenységgel mennyit tehetünk a szervezetünkért.

Kutatók vizsgálják, miért is kocka alakú a vombat ürüléke

A kocka el van vetve

Kutatók vizsgálják, miért is pont kocka alakú a vombat ürüléke.