ROUTE 66 férfi parfüm – Born to be Wild

Egy kalandos illat, ami beindítja viselőjében az adrenalint.
ROUTE 66 férfi parfüm – Born to be Wild

Taposs a gázba a 66-os úton, miközben a Ford Mustang motorházteteje alatt szabadon száguld 600 lóerő - száguldj kipörgő kerekekkel a kopár sivatagi tájon át, csak porfelhőt hagyj magad után, miközben az adrenalin száguld az ereidben. 2022. július végétől a ROUTE 66 „Born to be Wild” új, fás jegyeket hordozó illata a határtalan szabadság vibráló érzését idézi.

A ROUTE 66 illatsorozat újdonsága

Féktelen szabadság, vagányság, férfiasság - ezt képviselik a ROUTE 66 illatok. A „Feel the Freedom” szlogen alatt a névadó ROUTE 66 márka illatkollekciója ezt az autentikus életstílust és a legendás, 3945 km hosszú, „minden utak anyja” útvonalon megtett különböző utazási állomásokat testesíti meg. Idén nyáron a vonzó illattriót a „Born to be Wild” fás-férfias illatkreáció egészíti ki, amely egyedülálló kalandvágyat és tiszta férfiasságot sugároz.

Az illat, ami tiszta adrenalint sugároz

A forró aszfalt és a kopár sivatagi táj küszöbén, a semmi közepén vár rád a kaland. Ahol a ROUTE-66-os férfi felkavarja a száraz sivatagi táj homokját, és villámként tör át saját porfelhőjén, maga mögött hagyva azt. Az adrenalin lüktet az ereiben, miközben homokszemek ezrei szállnak az ég felé. Tekintete izzik a hévtől és a kalandvágytól, és arról árulkodik, hogy ez csak egy felejthetetlen utazás kezdete.

A „Born to be Wild” illat a narancs és az alma friss, gyümölcsös duójával nyit, amely a fekete bors fűszerességével találkozik, és a ROUTE 66-os férfi kalandvágyát tükrözi. Az élő fák mély tónusai a szívjegyben erőt adnak, és elvezetnek a dohány, a vanília és a tömjén vonzó, érzéki hatást nyújtó fináléjához.

Fejjegy

Alma, narancs, fekete bors

Szívjegy

Ébenfa, teakfa, koriander

Alap

Vanília, tömjén, dohány

aromás – fás – férfias

Egy igazán férfias illat aromás-fás jelleggel, amelyet modern frissesség és érzéki jegyek egészítenek ki.


A design – Vintage-Highlight

Az új ROUTE 66 illat, a „Born to be Wild” szintén feltűnő megjelenésével tűnik ki: a három korábbi illatváltozathoz hasonlóan az üveget és a hajtogatott dobozt is a Route 66 ikonikus emblémája díszíti, amellyel a kalandorok újra és újra találkoznak útjuk során. Az összecsukható dobozon nosztalgikus kollázsmotívum látható a ROUTE-66-os férfi Ford Mustangjával. Az érdes felület passzol a koncepcióhoz. A kiváló minőségű, lekerekített üveg bézs színével illeszkedik a csomagoláshoz. Az ezüstszínű záróelem egy vintage motorkerékpár tanksapkájára emlékeztet, amely egy újabb vizuális elemmel hangsúlyozza az erőteljes férfiasság megjelenítését. Menő dizájn, amely a szabadságot és a kalandvágyat tükrözi!

ROUTE 66 – Born to be Wild

Eau de Toilette 100 ml


A ROUTE 66 „Born to be Wild” illata 2022. július végétől lesz kapható a kiválasztott drogériákban és hipermarketekben, valamint a megfelelő online áruházakban a három alap illatváltozat, az „Easy Way of Life”, a „The Road to Paradise is Rough” és a „From Coast to Coast” mellett.

További információk a ROUTE 66-ről a következő címen érhetők el:

www.route66.tm

Kapcsolódó cikkek

s.Oliver Superior Intense Blue parfüm

s.Oliver Superior Intense Blue parfüm

s.Oliver Superior Intense Blue – az illat, amely biztonságot, erőt és hagyományt kölcsönöz a férfiaknak.

Hightech a bőrért - Az s.Oliver férfi dezodorok új  formulával és dizájnnal

Hightech a bőrért - Az s.Oliver férfi dezodorok új formulával és dizájnnal

Az illat és a funkcionalitás tökéletes kombinációja: az s.Oliver deói!

ROUTE 66 férfi parfüm – Born to be Wild

ROUTE 66 férfi parfüm – Born to be Wild

Egy kalandos illat, ami beindítja viselőjében az adrenalint.