s.Oliver Superior Intense Blue parfüm

Az illatbestseller s.Oliver Superior új változata intenzív jegyeket egyesít a személyes kisugárzással, és minden élethelyzethez illeszkedve kiegészíti a mindennapi megjelenést.
s.Oliver Superior Intense Blue parfüm

Legyen szó akár egy reggeli sétáról az erdőben, az edzéshez vezető útról vagy egy esti találkozóról egy olasz étteremben, az s.Oliver Superior Intense Blue minden fújással felszabadító érzést nyújt, hogy önmagad lehess. Az érzéki-aromás férfiillat már kapható a kereskedésekben.


Intenzív illat a határozott megjelenéshez

s.Oliver Superior Intense Blue egy erőteljes, aromás illat. A fejillat egy pezsgő citromot tár fel, amelyet erőteljes kardamom és fekete bors kontrasztál. Ezt a levendula, geránium és a fás-édes cédrusfa aromás hatása egészíti ki. Az alapjegyek az ambriás érzékiség ünnepe: fás vetiver, mély labdanum és érzéki borostyán.

Fejjegy

citrom, kardamom, fekete bors

Szívjegy

geránium, levendula, cédrusfa

Alapjegy

vetiver, ladanum, borostyán


Modern dizájn

A dizájn elegáns megjelenésével az intenzív illatváltozatban is tükrözi az s.Oliver Superior életstílus világát: Egy nehéz üvegflakon díszes kupakkal, amely kifinomult stílust sugároz. Az új, mélykék szín extravaganciát és intenzitást közvetít. Az ezüstös díszítés és a gondos dombornyomás – mind a flakonon, mind a dobozon – a klasszikus illat alapján különösen férfias és maszkulin megjelenést kölcsönöz az s.Oliver Superior Intense Blue-nak, ezáltal optikailag is kiemelve az illat erejét.

A sikeres s.Oliver márka

Az 1969-ben Würzburgban alapított s.Oliver Európa egyik vezető divat- és életstílus vállalata. Trendmárkaként az s.Oliver következetesen a mai életérzésnek szenteli magát: Az autentikusság, szenvedély és spontaneitás divaton keresztül kapják meg a korukhoz illő kifejezésüket. Az új illatváltozat, az s.Oliver Superior Intense Blue, intenzív kiegészítője minden alkalomra egy felejthetetlenül erős megjelenésnek. Az illat kiegészíti az ápolt, divatos megjelenést, és vibráló eleganciát sugároz – ideális társ, hogy erőteljes benyomást keltsen a mindennapokban!

s.Oliver Superior Intense Blue

Eau de Toilette Natural Spray 30 ml 7065 Ft (ajánlott fogyasztói ár)

További információk a www.soliver.com/fragrances és a Facebookon a www.facebook.com/s.oliverfashion oldalon. #soliverhereandnow

Kapcsolódó cikkek

ROUTE 66 férfi parfüm – Born to be Wild

ROUTE 66 férfi parfüm – Born to be Wild

Egy kalandos illat, ami beindítja viselőjében az adrenalint.

s.Oliver Superior Intense Blue parfüm

s.Oliver Superior Intense Blue parfüm

s.Oliver Superior Intense Blue – az illat, amely biztonságot, erőt és hagyományt kölcsönöz a férfiaknak.

Már Magyarországon is kapható a Baldessarini Uomo férfi parfüm

Már Magyarországon is kapható a Baldessarini Uomo férfi parfüm

Romantikus párosítás – a Baldessarini Bella női parfüm férfi változatáról beszélünk.